Картотека страв

ПЕРШІ СТРАВИ:

к-сть Б Ж В Ккал
БОРЩ ЩАВЛЬОВИЙ НА К/В З СМЕТАНОЮ:
масло 5 0.02 3.96 0.02 37.48
картопля 100 2.0 0.4 16.3 80.0
щавель 50 0.8 1.2 11.0
борошно 3 0.28 0.03 2.10 10.0
яйця 1/6 0.72 0.68 0.03 9.40
сметана 20% 10 0.28 2.0 0.32 20.6
цибуля 10 0.14 0.98 4.1
м’ясо ялов. 1 категорії 30 5.6 4.8 54.9
ВИХІД: 200 грам 9.84 11.51 20.95 227.48
БОРЩ БУРЯЧКОВИЙ НА К/В З СМЕТАНОЮ:
масло 5 0.02 3.96 0.02 37.48
м’ясо яловиче 30 5.6 4.8 54.9
картопля 100 2.0 0.4 16.3 80.0
борошно 3 0.28 0.03 2.10 10.0
цибуля 10 0.14 0.98 4.1
морква 10 0.13 0.01 0.84 3.40
буряк 80 1.2 0.08 8.0 33.6
томат 10 0.2 1.98 9.0
сметана 10 0.28 2.0 0.32 20.6
ВИХІД: 200 грам 9.85 11.28 30.54 253.08
БОРЩ УКРАЇНСЬКИЙ НА К/В З СМЕТАНОЮ:
масло 3 0.01 2.38 0.01 22.3
сметана 10 0.28 2.0 0.32 20.6
м’ясо яловиче 30 5.6 4.8 54.9
картопля 100 2.0 0.4 16.3 80.0
борошно 3 0.28 0.03 2.10 10.0
морква 10 0.13 0.01 0.84 3.4
цибуля 10 0.14 0.98 4.1
буряк 40 0.6 0.04 4.0 16.8
капуста квашена 80 1.44 2.56 15.2
цукор 2 2.0 7.58
томат 5 0.1 0.99 4.5
ВИХІД: 200 грам 10.58 9.66 30.10 239.38

 

к-сть Б Ж В Ккал
РОЗСОЛЬНИК НА К/В ЗІ СМЕТАНОЮ:
масло 5 0.02 3.96 0.02 37.48
м’ясо яловиче 30 5.6 4.8 54.9
картопля 100 2.0 0.4 16.3 80.0
цибуля 10 0.14 0.98 4.1
морква 10 0.13 0.01 0.84 3.4
борошно 3 0.28 0.03 2.1 10.0
рис 10 0.7 0.1 7.18 33.0
огірок солоний 60 0.05 0.06 1.38 7.8
сметана 10 0.28 2.0 0.32 20.6
томат 5 0.1 0.99 4.5
ВИХІД: 200 грам 9.3 11.36 30.11 255.78
СУП РИСОВИЙ З ПОМІДОРАМИ НА К/В З СМЕТАНОЮ:
рис 15 1.05 0.15 10.77 49.5
масло 5 0.02 3.96 0.02 37.48
цибуля 10 0.14 0.98 4.1
морква 10 0.13 0.01 0.84 3.4
картопля 100 2.0 0.4 16.3 80.0
помідори 10 0.11 0.02 0.46 2.3
сметана 10 0.28 2.0 0.32 20.6
ВИХІД: 200 грам 3.73 6.54 29.69 197.38
СУП-ХАРЧО НА К/В З СМЕТАНОЮ:
рис 15 1.05 0.15 10.77 49.5
картопля 100 2.0 0.4 16.3 80.0
масло 5 0.02 3.96 0.02 37.48
морква 10 0.13 0.01 0.84 3.4
цибуля 10 0.14 0.98 4.1
часник 5
томат 5 0.2 0.8 4.0
сметана 10 0.28 2.0 0.32 20.6
ВИХІД: 200 грам 3.82 6.52 30.03 199.08

 

к-сть Б Ж В Ккал
СУП З МАННИМИ ГАЛУШКАМИ НА К/В:
масло 5 0.02 3.96 0.02 37.48
манка 10 1.03 0.1 6.79 32.8
картопля 100 2.0 0.4 16.3 80.0
цибуля 10 0.14 0.98 4.1
морква 10 0.13 0.01 0.84 3.4
яйця 0.25 3.17 2.88 0.17 39.25
м’ясо ( стегенця курячі ) 30 5.46 5.52 0.21 72.30
ВИХІД: 200 грам 11.95 12.47 25.31 269.33
СУП КАРТОПЛЯНИЙ ІЗ БОБОВИМИ:
картопля 40 0.8 0.16 6.52 32.0
горох лущений 20 4.56 0.62 14.78 84.97
цибуля 10 0.14 0.98 4.1
морква 10 0.13 0.01 0.84 3.4
масло вершкове 3 0.04 2.17 0.03 19.83
м’ясо ( стегенця ) 30 5.46 5.52 0.21 72.30
ВИХІД: 200 грам 11.13 14.0 23.36 216.60
СУП КАРТОПЛЯНИЙ ІЗ МАКАРОННИМИ ВИРОБАМИ:
картопля 60 1.2 0.24 9.78 48.0
макарони 10 1.04 0.11 6.98 33.70
морква 8 0.1 0.67 2.72
цибуля 8 0.11 0.78 3.28
масло 3 0.04 2.17 0.03 19.83
м’ясо ( стегенця ) 30 5.46 5.52 0.21 72.3
ВИХІД: 200 7.95 8.04 18.45 179.83
СУП КАРТОПЛЯНИЙ ІЗ МЯСНИМИ ФРИКАДЕЛЬКАМИ:
картопля 80 1.6 0.32 13.04 64.0
цибуля 12 0.17 1.18 4.92
морква 8 0.1 0.67 2.72
масло 3 0.04 2.17 0.03 19.83
яйця 1/10 1.27 1.15 0.07 15.7
м’ясо яловиче або свинина 45 8.37

8.41

7.2

1.3

82.35

45.45

ВИХІД: 200 грам із ялов.

із свин.

25.95

25.99

26.35

10.84

4.94

14.99

14.99

189.52

152.62

СУП КАРТОПЛЯНИЙ ІЗ РИБНИМИ ФРИКАДЕЛЬКАМИ:
картопля 80 1.6 0.32 13.04 64.0
морква 8 0.1 0.67 2.72
цибуля 12 0.17 1.18 4.92
масло 3 0.04 2.17 0.03 19.83
томатне пюре 2 0.04 0.14 1.8
риба (минтай ,сайда) 38 6.08 0.23 26.22
яйця 0.15 1.27 1.15 0.07 15.7
ВИХІД: 200 грам 9.3 3.87 15.13 135.19
СУП ОВОЧЕВИЙ ІЗ ЗЕЛЕНИМ ГОРОШКОМ:
капуста свіжа 16 0.29 0.02 0.91 4.32
картопля 40 0.8 0.16 6.52 32.0
морква 8 0.1 0.67 2.72
цибуля 8 0.11 0.78 3.28
горошок зелений консервований 6 0.3 0.01 0.83 4.38
помідори свіжі 16 0.18 0.03 0.74 3.68
сметана 3 0.08 0.6 0.1 6.18
масло 3 0.04 2.17 0.03 19.83
м’ясо ( стегенця ) 30 5.46 5.52 0.21 72.3
ВИХІД: 200 грам 7.36 8.51 10.79 148.69

КОТЛЕТА, ТОВЧЕНИКИ

к- сть Б Ж В Ккал
КОТЛЕТА: м’ясо ялов. 1кат. 60грам 7.20 4.68 73.2
булка 10 0.70 0.07 4.99 24.0
цибуля 10 0.23 0.77 4.1
олія 10 9.38 87.2
яйця 0.25яйця 3.17 2.88 0.17 39.25
сухарі паніровочні 5
ВИХІД: 50 грам 11.2 17.01 5.93 227.75
ТОВЧЕНИКИ:
м’ясо ялов. 60 7.20 4.68 73.2
цибуля 10 0.23 0.77 4.1
яйця 0.25 3.17 2.88 0.17 39.25
масло вершкове 5 0.04 3.91 0.03 36.6
крохмаль 2 0.02 2.0 7.3
ВИХІД: 50 грам 10.66 11.52 2.97 160.36

ГУЛЯШ, БЕФСТРОГАНОВ

к- сть Б Ж В Ккал
Гуляш: м’ясо ялов. 60грам 7.20 4.68 73.2
Олія 3 2.99 26.97
Цибуля 10 0.23 0.77 4.1
Морква 10 0.10 0.61 2.09
Сметана 5 0.10 1.41 0.15 14.02
Томат 3 0.01 0.08 0.35
Борошно 5 0.45 0.04 3.53 16.6
ВИХІД: 70 грам 8.09 9.12 5.34 138.32
БЕФСТРОГАНОВ: м’ясо ялов 60 7.20 4.68 73.2
цибуля 10 0.23 0.77 4.1
борошно 5 0.45 0.04 3.53 16.6
масло вершкове 5 0.04 3.91 0.03 36.6
томат 3 0.01 0.08 0.35
Сметана 5 0.10 1.41 0.15 14.02
ВИХІД: 70 грам 8.03 10.04 4.59 144.87

ТЮФТЕЛЯ МЯСНА, ПЕЧІНКА ТУШКОВАНА

к сть Б Ж В Ккал
ТЮФТЕЛЯ: м’ясо яловиче 60 9.00 4.43 78.6
масло вершкове 5 0.02 3.96 0.02 37.48
цибуля 10 0.18 0.8 4.0
олія 10 9.48 88.6
борошно 5 0.46 0.05 3.49 16.73
яйця 0.25 3.17 2.88 0.17 39.25
ВИХІД: 70 грам 12.83 23.68 4.5 264.06
ПЕЧІНКА ТУШКОВАНА
печінка яловича 100 18.05 4.05 2.94 123.7
сметана 15 0.43 4.28 0.4 43.0
масло 5 0.02 3.96 0.02 37.5
цибуля 10 0.18 0.01 0.08 4.0
борошно 3 0.62 0.01 1.71 8.3
ВИХІД: 80 грам 19.3 12.3 5.2 216.5

ЗРАЗИ МЯСНІ З ЯЙЦЕМ, РУЛЕТ МЯСНИЙ З ЯЙЦЕМ

к-сть Б Ж В Ккал
ЗРАЗИ МЯСНІ: м’ясо 60 7.20 4.68 73.2
яйця 0.25 3.17 2.88 0.17 39.25
цибуля 10 0.23 0.77 4.1
олія 10 9.48 88.6
булка 10 0.70 0.07 4.99 24.0
борошно 5 0.46 0.05 3.49 16.73
ВИХІД: 70 грам 11.76 17.26 9.42 243.48
РУЛЕТ: мясо 60 7.20 4.68 73.2
яйця 0.25 3.17 2.88 0.17 39.25
булка 10 0.70 0.07 4.99 24.0
масло 5 0.04 3.91 0.03 36.5
цибуля 20 0.46 1.54 8.2
ВИХІД: 70 грам 10.87 11.47 6.73 181.05

ЗРАЗИ КАРТОПЛЯНІ З МЯСОМ, ПЕЧЕНЯ ПО-ДОМАШНЬОМУ

к-сть Б Ж В Ккал
ЗРАЗИ КАРТОПЛЯНІ:м’ясо 60 7.20 4.68 73.2
картопля 200 2.6 30.2 134.0
олія 10 9.38 87.2
цибуля 20 0.46 1.54 8.2
яйця 0.25 3.17 2.88 0.17 39.25
борошно 20 1.82 0.16 14.08 66.6
масло 5 0.04 3.91 0.03 36.6
ВИХІД: 190 грам 15.29 21.01 46.02 445.15
ПЕЧЕНЯ . м’ясо 60 7.20 4.68 73.2
картопля 200 2.6 30.2 134.0
масло 5 0.04 3.91 0.03 36.6
цибуля 10 0.23 0.77 4.1
морква 20 0.20 1.22 5.8
борошно 5 0.46 0.05 3.49 16.73
ВИХІД: 190 грам 10 73 8.64 8.71 270.43

ГОЛУБЦІ, ПЛОВ

ГОЛУБЦІ: к-сть Б Ж В Ккал
рис 40 2.52 0.36 28.44 130.4
капуста свіжа 150 1.80 6.15 33.0
м’ясо 60 7.20 4.68 73.2
масло 5 0.04 3.91 0.03 36.6
сметана 10 0.10 1.41 0.15 14.2
цибуля 10 0.23 0.77 4.1
морква 20 0.20 1.22 5.8
томат 5 0.02 0.17 0.7
ВИХІД: 190 грам 12.11 10.36 36.93 298.0
ПЛОВ:
рис 40 2.52 0.36 28.44 130.4
мясо 60 7.20 4.68 73.2
цибуля 20 0.46 1.54 8.2
масло 5 0.04 3.91 0.03 36.6
томат 5 0.02 0.17 0.7
ВИХІД: 190 грам 9.26 12.12 31.42 278.7

КАПУСТА ТУШКОВАНА З М’ЯСОМ, ОВОЧЕВЕ РАГУ З М’ЯСОМ

к-сть Б Ж В Ккал
КАПУСТА ТУШКОВАНА
м’ясо 60 7.20 4.68 73.2
масло 5 0.04 3.91 0.03 36.6
капуста свіжа 250 3.0 6.66 55.0
цибуля 20 0.46 1.54 8.2
морква 20 0.20 1.22 5.8
томат 5 0.02 0.17 0.7
ВИХІД: 190 грам 10.94 12.44 9.64 215.5
ОВОЧЕВЕ РАГУ:
м’ясо 60 7.20 4.68 73.2
капуста свіжа 100 1.20 4.10 22.0
морква 40 0.40 2.44 11.6
цибуля 20 0.46 1.54 8.2
буряк 20 0.16 1.66 7.4
картопля 100 1.30 15.10 67.0
масло 5 0.04 3.91 0.03 36.6
ВИХІД: 190 грам 9.42 7.81 22.38 207.2

ВАРЕНИКИ З М’ЯСОМ, ВАРЕНИКИ З КАРТОПЛЕЮ

к-сть Б Ж В Ккал
ВАРЕНИКИ З М’ЯСОМ:
борошно 40 3.64 0.32 28.16 133.2
м’ясо 60 7.20 4.68 73.2
масло 5 0.04 3.91 0.03 36.6
яйця 0.25 3.17 2.88 0.17 39.25
сметана 20 0.42 5.64 0.62 56.8
ВИХІД: 120 грам/ 20 14.47 17.43 28.98 339.05
ВАРЕНИКИ З КАРТОПЛЕЮ
борошно 40 3.64 0.32 28.16 133.2
картопля 150 1.95 22.65 87.1
масло 5 0.04 3.91 0.03 36.6
яйця 0.25 3.17 2.88 0.17 39.25
сметана 20 0.42 5.64 0.62 56.8
ВИХІД: 120 грам/ 20 9.22 12.75 51.63 352.95

ВАРЕНИКИ З СИРОМ, ЛІНИВІ ВАРЕНИКИ

к-сть Б Ж В Ккал
ВАРЕНИКИ З СИРОМ:
борошно 40 3.64 0.32 28.16 133.2
сир 80 9.6 6.8 2.64 112.8
яйця 0.25 3.17 2.88 0.17 39.25
цукор 10 9.55 39.0
масло 5 0.04 3.91 0.03 36.0
сметана 25 0.52 7.05 0.77 71.0
ВИХІД: 190 грам 30.56 20.96 41.22 431.25
ЛІНИВІ ВАРЕНИКИ:
сир 100 14.40 17.10 3.30 141.0
масло 5 0.04 3.91 0.03 36.0
цукор 10 9.55 39.0
сметана 20 0.42 5.64 0.62 56.8
борошно 20 1.82 0.16 14.08 66.60
ВИХІД: 120 грам 16.68 26.81 27.58 339.40

СИРНИКИ З СМЕТАНОЮ, СИРНИКИ З ФРУКТОВИМ ПЮРЕ

к-сть Б Ж В Ккал
СИРНИКИ З СМЕТАНОЮ:
сир 100 14.4 17.10 3.3 141.0
борошно 20 1.82 0.16 14.08 66.60
яйця 0.25 3.17 2.88 0.17 39.25
цукор 10 9.55 39.0
олія 10 9.38 87.2
сметана 25 0.52 7.05 0.77 71.0
ВИХІД: 150 грам 19.91 36.57 27.87 444.05
СИРНИКИ З ФРУКТОВИМ ПЮРЕ:
Замість сметани-
пюре фруктове 40 0.48 4.68 24.0
ВИХІД: 150 грам 19.87 29.52 31.78 397.05

МЛИНЦІ З СИРОМ, СИРНА ЗАПІКАНКА

к-сть Б Ж В Ккал
МЛИНЦІ З СИРОМ:
борошно 40 3.64 0.32 28.16 133.2
молоко 80 2.24 2.8 3.6 49.6
яйця 0.25 3.17 2.88 0.17 39.25
сир 80 6.0 4.25 1.65 70.5
цукор 10 9.55 39.0
масло 5 0.04 3.91 0.03 36.0
сметана 25 0.52 7.05 0.47 71.0
ВИХІД: 150 грам 15.61 20.51 43.16 438.55
МЛИНЦІ З ПОВИДЛОМ:
повидло 20 0.06 18.06 74.4
ВИХІД: 150 грам 15.15 13.46 60.75 441.95
СИРНА ЗАПІКАНКА:
сир напівжирний 100 18.0 9.0 2.0 159.0
яйця 0.25 3.17 2.88 0.17 39.25
масло 5 0.04 3.91 0.03 36.0
цукор 10 9.55 39.0
манка 5 0.47 0.03 3.50 16.6
сметана 25 0.52 7.05 0.47 71.0
ВИХІД: 150 грам 22.2 22.87 15.72 360.85

ОЛАДКИ З СИРОМ, ОЛАДКИ З ЯБЛУКАМИ

к-сть Б Ж В Ккал
ОЛАДКИ З СИРОМ:
борошно 45 4.5 0.56 31.95 150.7
дріжджі 3 0.39 0.09
цукор 10 9.55 39.0
яйця 0.25 3.17 2.88 0.17 39.25
масло 7 0.04 5.78 0.07 52.5
сир 15 2.51 1.35 0.3 23.9
олія 3 3.0 27.0
ВИХІД: 100 грам 10.04 11.62 37.51 291.05
ОЛАДКИ З ЯБЛУКАМИ:
яблука 20 0.88 20.16 86.4
ВИХІД: 100грам 8.41 10.27 40.02 354.45

МАННІ БИТОЧКИ З ДЖЕМОВОЮ ПІДЛИВОЮ,

МАННИЙ ПУДІНГ З КИСЕЛЕМ

к-сть Б Ж В Ккал
МАННІ БИТОЧКИ:
яйця 0.25 3.17 2.88 0.17 39.25
манка 30 2.85 0.21 21.03 99.0
цукор 10 9.55 39.0
масло 5 0.04 3.91 0.03 36.6
молоко 100 2.8 3.5 4.5 62.0
олія 10 9.38 87.2
борошно 10 0.91 0.08 7.04 33.3
джем 20 0.06 18.06 74.4
ВИХІД: 150 грам 9.83 19.96 60.38 471.65
МАННИЙ ПУДІНГ:
манка 30 2.85 0.21 21.03 99.0
молоко 100 2.8 3.5 4.5 62.0
масло 5 0.04 3.91 0.03 36.6
яйця 0.25 3.17 2.88 0.17 39.25
цукор 10 9.55 39.0
ВИХІД: 150 грам 8.86 10.5 42.28 275.85
кисіль фруктовий 20
цукор 15 14.32 58.5
ВИХІД: 150/20 8.86 10.5 56.6 334.35

КАРТОПЛЯНІ БИТОЧКИ З СМЕТАНОЮ, ОМЛЕТ

к-сть Б Ж В Ккал
картопля 200 2.6 30.2 134.0
борошно 20 1.82 0.16 14.08 66.6
яйця 0.25 3.17 2.88 0.17 39.25
сметана 25 0.52 7.05 0.47 71.0
олія 10 9.38 87.2
ВИХІД: 150 грам 8.11 19.47 44.92 398.05
ОМЛЕТ: молоко 25 0.87 0.88 1.1 16.0
масло 5 0.04 3.91 0.03 36.6
яйця 1шт. 12.68 11.52 0.68 157.0
борошно 5 0.02 3.66 16.55
ВИХІД: 100 грам 13.61 16.31 5.47 226.15
к-сть Б Ж В Ккал
ВІНЕГРЕТ:
картопля 100 2.0 0.4 16.3 80.0
буряк 50 0.75 0.05 5.0 21.0
морква 50 0.65 0.05 4.2 17.0
огірок солений 50 0.4 0.05 1.15 6.5
цибуля 20 0.28 1.96 8.2
капуста квашена 50 0.9 1.6 9.5
олія 5 4.99 44.95
ВИХІД: 200 грам 4.98 5.54 30.21 187.15
САЛАТ БУРЯЧКОВИЙ:
буряк 60 0.9 0.06 6.0 25.2
цукор 1 1.0 3.79
цибуля 5 0.07 0.49 2.05
зелений горошок 7 0.35 0.01 0.97 5.11
огірок солений 50 0.4 0.05 1.15 6.5
олія 3 2.99 26.97
ВИХІД: 100 грам 1.72 3.11 9.61 69.62
ІКРА БУРЯЧКОВА:
буряк 100 1.5 0.1 10.0 42.0
цибуля 20 0.28 1.96 8.2
сметана 20%жирн. 5 0.14 1.0 0.16 10.3
олія 5 4.99 44.95
томат 5 0.02 0.17 0.7
ВИХІД: 100 грам 1.94 6.09 12.29 106.15
САЛАТ З МОРКВИ І ЯБЛУК:
морква 45 0.59 0.04 3.78 15.3
яблука 15 0.06 0.06 1.56 6.75
цукор 2 2.0 7.58
олія 3 2.99 26.97
ВИХІД: 50 грам 0.65 3.09 7.34 56.6
САЛАТ З РЕДИСКИ ІЗ ЗЕЛЕНОЮ ЦИБУЛЕЮ:
редиска 50 0.48 0.04 1.52 8.4
цибуля зелена 10 0.13 0.44 1.9
олія 3 2.99 44.95
ВИХІД: 50 грам 0.61 3.03 1.96 55.25
к-сть Б Ж В Ккал
САЛАТ З ОГІРКІВ І ПОМІДОРІВ:
помідори свіжі 27/22 0.24 0.04 1.01 5.06
огірки свіжі 25/20 0.16 0.02 0.66 2.8
цибуля 10/5 0.07 0.49 2.05
олія 3/3 2.99 26.97
ВИХІД: 50 грам 0.47 3.05 2.16 36.88
САЛАТ ВІТАМІННИЙ:
капуста білоголовкова 21/15 0.27 0.01 0.85 4.05
морква 7/4 0.05 0.34 1.36
перець солодкий 18/12
цибуля зелена 13/10 0.13 0.44 1.90
цукор 3 3.0 11.37
олія 3 2.99 26.97
лимон (для соку) 8/3
ВИХІД: 50 грам 0.45 3.0 4.63 45.65
САЛАТ ЗІ СВІЖОЇ КАПУСТИ І ЗЕЛЕНОГО ГОРОШКУ:
капуста свіжа 50/20 0.36 0.01 1.13 5.4
зелений горошок 9/8 0.4 0.02 1.10 5.84
олія 3 2.99 26.97
ВИХІД: 50 грам 0.76 3.02 2.23 38.21
САЛАТ ІЗ МОРКВИ І ЧАСНИКУ:
морква 50/45 0.59 0.04 3.78 15.3
часник 3/2
цукор 3 3.0 11.37
олія 3 2.99 26.97
ВИХІД: 50 грам 0.59 3.03 6.78 53.64
САЛАТ ІЗ КВАШЕНОЇ КАПУСТИ:
капуста квашена 58/40 0.72 1.28 7.6
цибуля зелена 7/5 0.06 0.22 0.95
або ріпчаста 6/5 0.07 0.49 2.05
олія 3 2.99 26.97
ВИХІД: 50 грам 0.79 2.99 1.77 36.62

КАБАЧКИ ФАРШИРОВАНІ ОВОЧАМИ,

ОЛАДКИ З КАБАЧКІВ ІЗ СМЕТАННИМ СОУСОМ

к-сть Б Ж В Ккал
КАБАЧКИ ФАРШИРОВАНІ:
кабачки 82 0.49 о.25 4.26 18.86
капуста свіжа 23 0.41 0.02 1.31 6.21
цибуля 14 0.2 1.37 5.74
морква 10 0.13 0.01 0.84 3.4
томатне пюре 7 0.21 0.91 10.11
олія 10 9.99 89.9
цибуля зелена 5 0.06 0.22 0.95
часник 1
сметана 15 0.42 3.0 0.48 30.90
борошно 3 0.32 0.04 2.20 9.93
ВИХІД: 120 грам 2.24 13.31 11.59 187.59
ОЛАДКИ ІЗ КАБАЧКІВ:
кабачки 75 0.45 0.23 3.9 17.25
борошно 20 2.12 0.26 14.64 66.2
манка 10 1.03 0.1 6.79 32.8
яйця 0.25 3.17 2.88 0.17 39.25
олія 6 5.63 52.32
сметана 15 0.42 3.0 0.48 30.90
ВИХІД: 100 грам 7.19 12.10 25.98 238.72

КАРТОПЛЯНЕ ПЮРЕ, ГОРОХ ОВОЧЕВИЙ ВІДВАРЕНИЙ

к-сть Б Ж В Ккал
КАРТОПЛЯНЕ ПЮРЕ:
картопля 100 2.0 0.4 16.3 80.0
молоко 15 0.42 0.37 0.70 7.80
масло 5 0.04 3.91 0.03 36.6
ВИХІД: 100 грам 2.46 4.68 17.03 124.4
ГОРОХ:
горох 70 3.5 6.65 41.3
масло 5 0.04 3.91 0.03 36.6
ВИХІД: 100 грам 3.54 3.91 6.68 77.90

СУПИ МОЛОЧНІ:

к-сть Б Ж В Ккал
СУП ІЗ МАКАРОННИМИ ВИРОБАМИ:
макарони 20 2.08 0.22 13.96 67.40
молоко 150 4.2 3.75 7.05 78.0
масло 5 0.04 3.91 0.03 36.6
цукор 10 9.98 37.9
ВИХІД: 200 грам 6.32 7.88 31.02 219.90
ГРЕЧАНИЙ:
гречка 15 1.89 0.49 9.48 50.25
молоко 150
масло 5 4.24 7.66 17.06 152.5
цукор 10
ВИХІД: 200 грам 6.13 8.15 26.54 202.75
РИСОВИЙ:
рис 15 1.05 0.15 10.77 49.50
молоко 150
масло 5 4.24 7.66 17.06 152.5
цукор 10
ВИХІД: 200 грам 5.29 7.81 27.83 202.0
ПШОНЯНИЙ:
пшоно 15 1.72 0.49 10.08 52.20
молоко 150
масло 5 4.24 7.66 17.06 152.5
цукор 10
ВИХІД: 200 грам 5.96 8.15 27.14 204.7
ВІВСЯНИЙ:
крупа вівсяна 15 1.65 0.91 7.87 45.45
молоко 150
масло 5 4.24 7.66 17.06 152.5
цукор 10
ВИХІД: 200 грам 5.89 8.57 24.93 197.95
к-сть Б Ж В Ккал
ПЕРЛОВИЙ:
крупа перлова 15 1.39 0.16 10.12 48.0
молоко 150
масло 5 4.24 7.66 17.06 152.5
цукор 10
ВИХІД: 200 грам 5.63 7.82 27.18 200.5
ЯЧНИЙ:
крупа ячна 15 1.5 0.2 10.15 48.6
молоко 150
масло 5 4.24 7.66 17.06 152.5
цукор 10
ВИХІД: 200 грам 5.74 7.86 27.21 201.10
КАША МАННА:
крупа манна 20 2.06 0.2 13.58 65.6
молоко 150
масло 5 4.24 7.66 17.06 152.5
цукор 10
ВИХІД: 200 грам 6.3 7.86 30.64 218.10

БУТЕРБРОДИ:

к-сть Б Ж В Ккал
БАТОН З МАСЛОМ:
батон 30 2.34 0.75 15.21 78.3
масло 8 0.1 5.8 0.07 52.90
ВИХІД: 30/8 2.44 6.55 15.28 131.2
БУТЕРБРОД З МАСЛОМ І ТВ. СИРОМ
батон 30 2.34 0.75 15.21 78.3
масло 5 0.04 3.62 0.03 33.06
сир тв.. 10 2.3 2.9 36.0
ВИХІД: 30/5/10 4.68 7.27 15.24 147.36
ХЛІБ ПШЕНИЧНИЙ 60 4.56 0.54 28.14 138.6

ОРІЄНТОВНИЙ ХІМІЧНИЙ СКЛАД ТА ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ СТРАВ І КУЛІНАРНИХ ВИРОБІВ

Бутерброди Білки, г Жири, г Вуглеводи, г Енергетична цінність,ккал
Бутерброд із маслом 2,5 6,7 144-166
Бутерброд із джемом 2,3 4,0 4,4-8,5 148-166
Бутерброд із ковбасою (яйцем, сиром) 4,9-6,4 2,6-8,5 7,5-10,3 163-216
Салати (на 100 г )
Салат з огірків і помідорів 0,5-1,2 2,8 2,3 36,4-39,0
із буряка і цибулі (капусти, моркви ) 0,7-1,3 2,8 4,0-5,0 44,0-50,4
із капусти (буряка) і зеленого горошку 1,8 2,8 11,5 78,4
Страви із сиру, яєць, м’яса на 100 г
Сирники, запіканка з сиру 13,6 9,5 18,5 213,9
Вареники ліниві 12,5 8,3 13,8 213,9
Яйце варене (40г) 5,1 4,6 0,3 63,0
Омлет 11,1 7,6 2,1 120,2
М’ясо відварене 28,1 28,1 0 275,3
Язик відварений 27,0 27,0 0 357,0
Сосиски, сардельки 12,3 26,1 0 284,1
М’ясний гуляш 16,2 17.0 3,7 232,3
Печінка тушкована 20,1 5,0 7,0 157,4
Котлети, биточки, тюфтелі 17,0 5,0 8,0 145,0
Зрази, плов, голубці 9,1 6,3 14,5 151,1
Страви з риби на 100г
Риба відварена 15,0 1,0 0 69,0
Риба тушкована 15,0 6,0 0 114,0
Тюфтелі, котлети 14,0 8.0 10,0 178,0
Гарніри (на 100г)
Каші, рис 2,8-3,0 3,5-6,2 18,8-22,4 87,9-133,1
З картоплі 2,1 3,5 19 115,9
З овочів 2,0-3,0 3,5–8, 0 7,0-10,0 85,5-155,5
З бобових 2,8 8,0 9,5 121,2
З макаронних виробів 4,3 3,5 22,5 138,7
Перші страви(на100г)
Суп молочний із крупою 2,6-2,8 1,8 8,1-9,5 57,0-64,3
Суп молочний із макаронними виробами 2,9 1,8 9,4 65,0
Суп овочевий із крупою 0,8 1,8 6,0 43,4
Суп із крупою 0,5 1,8 5,0 38,2
Суп із галушками 1,1 1,8 5,9 44,2
Суп гороховий 2,4 1,8 8,7 60,6
Суп із макаронними виробами 1,2 1,8 8,4 54,6
Борщ український 0,6 1,8 3,5 32,6
Борщ зелений 1,4 1,8 6,7 48,6
Суп із фрикадельками з м’яса 7,5 1,8 7,6 76,6
Суп з фрикадельками з риби 7,9 1,8 7,4 77,4
Суп овочевий 0,7 1,8 3,9 34,6
Страви з борошна (на100г)
Млинці 7,3 11,1 45,4 400,7
Оладки 7,2 7,8 51,6 303,4
Ватрушки, пиріжки 11,9 7,7 49,5 314,9
Пампушки 3,4 9,0 29,5 212,6
Молоко і напої (на100г)
Молоко, кефір 2,9-2,8 2,5-3,2 4,5-4,0 52,1-56,0
Чай, кава злакова 0,1 0,0 7,0 28,4
Какао з молоком 2,3 2,3 13,5 83,9
Напої із соку 0,2 0,0 13,2 53,6
Компоти із свіжих плодів 0,2 0,0 17,6 71,2
Компоти із сухофруктів 0,3 0,0 17,7 72,0
Киселі із свіжих плодів 0,2 0,0 20,1 81,2
Киселі із сухофруктів 0,1 0,0 19,0 76,4
Поділіться цим дописом у соціальних мережах: