Як знизити ризик інфікування коронавірусом?  

Як знизити ризик інфікування коронавірусом?

0082_depositphotos_34594237_m-2015

  Мийте руки з милом ( мінімум 20с ) або дезінфекційними засобами із вмістом спирту.

     Під час кашлю та чхання прикривайте рот і ніс серветкою або згином ліктя; відразу викидайте серветку і мийте руки.

     Не торкайтеся очей, носа чи рота.

     Тримайтеся на відстані від людей, у  яких кашель або підвищена температура.

     Уникайте тісних контактів із тваринами.

Безпека харчових продуктів

 

     Навіть у районах,постраждалих від епідемій м’ясні продукти можна вживати за умови правильного приготування.

Їжте тільки добре приготовану їжу.

     Використовуйте різні дошки для подрібнення та ножі для сирого м’яса та вареної їжі.

     Мийте руки між обробкою сирої та вареної їжі.

Інформацію підготувала : медична сестра старша Герасимчук Г.І. 

Поділіться цим дописом у соціальних мережах: